Contactgegevens

Reserveren

Alle boekingen zijn alleen op afspraak en kunnen eenvoudig worden gedaan door ons te bellen, of ons een bericht te sturen via Whatsapp / sms of e-mail.

Tarieven per behandeling

  • Volwassenen €57
  • Kinderen €47
  • Baby’s €37

Genoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling uitsluitend na de behandeling per pin of contant. De kwitantie krijgt u per mail toegestuurd voor declaratie bij de zorgverzekeraar.

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:45
  • Dinsdag: 09:00 - 17:45
  • Woensdag: 09:00 - 17:45
  • Donderdag: 09:00 - 18:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:45
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Behandelingen buiten de praktijk uren in overleg.

Vergoeding

De practitioner is aangesloten bij de Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN), CAT Vergoedbaar en in het bezit van MBK volgens Plato normen.

Behandelinformatie:

Behandeling: Lichaamsgerichte therapie
Prestatiecode: 24608 Body Stress Release


Body Stress Release is een behandelmethode die als doel heeft het lichaam te helpen bij het loslaten van vastgezette spierspanning die is ontstaan door lichamelijke, emotionele of mentale overbelasting. Bij Body Stress Release wordt er door middel van lichte handmatige impulsen spanning die vastzit in het lichaam, in de spieren, verwijderd. Dit vermindert zowel lichamelijke klachten als klachten die kunnen ontstaan door stress.

CATvergoedbaar

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (gedeeltelijk) de BSR sessies, mits u een aanvullende verzekering hebt. Wij adviseren u vooraf dit te checken bij uw zorgverzekeraar. Voor 2022 zullen de volgende zorgverzekeraars ons vergoeden:

Anderzorg, Aevitea, Avero Achmea, De Friesland, FBTO, Menzis, ONVZ, OZF, PMA, PNOzorg, Pro Life, VvAA, Zilveren Kruis.

Klachtenregeling

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Toegang tot de praktijk

Body Stress Release Grant Cronje bevindt zich in Rob's Health Centre op de eerste verdieping, met een wacht ruimte, en is alleen toegankelijk via een trap.
Toegang voor gehandicapten is helaas niet beschikbaar.

Parkeren

Parkeren (gratis) is mogelijk buiten Rob's Health Centre.

Openbaar vervoer

De bushalte is op 75 meter afstand. Neem bus 455 en stap uit bij halte Jogchem van der Houtweg.